Solid-Web

Internetbureau: websoftware - webapplicaties - websites - webwinkels

Nieuws

Terug

Ontwikkeling WebGum CMS 2.0 begonnen

Zaterdag 08 oktober 2011

Eens in de zoveel tijd is een softwareproduct aan vervanging toe. Dat weet elke ontwikkelaar, en wij dus ook. Niet zozeer omdat dat bepaalde product slecht is, maar omdat het door de ontwikkelingen in techniek simpelweg beter, slimmer of sneller gemaakt kan worden.

Zo ook met ons WebGum CMS. Een prima product, maar ondertussen ook al weer enkele jaren oud. De techniek die internet draaiende houdt ontwikkelt zich met een rap tempo, en dat zorgt er automatisch voor dat oudere producten achterhaald worden.

Daardoor vonden wij het tijd om WebGum CMS eens flink onder handen te nemen. We zijn ook hier vanaf een lege pagina opnieuw begonnen, om het beste resultaat neer te kunnen zetten met de meest recente technieken. Een slimmer en logischer product, waarmee het beheren van een website nog makkelijker en uitgebreider wordt.

Het laat nog even op zich wachten, maar het is een mooi vooruitzicht. Dit pakket zal ook mogelijkheid bieden om modulaire uitbreidingen aan te schaffen tegen zeer schappelijke prijzen, zodat extra functionaliteit vaak niet meer als meerwerk gerekend hoeft te worden.

Beter voor de klanten, beter voor ons. Dit nieuwe pakket zal dus een mooie win-win situatie opleveren.

Deel dit nieuwsbericht

Tags

webgum cms2.0 modulair nieuw