Solid-Web

Internetbureau: websoftware - webapplicaties - websites - webwinkels

Nieuws

Terug

Solid-Web relatie genomineerd!

Maandag 02 april 2012

Wij werken al jaren heel graag samen met Petra van Teeffelen van PetrAss.
Petra is één van de drie genomineerden die strijden om de titel Beste Secretaresse van Brabant 2012.
Tot 18 april kunnen de finalisten zelf een persoonlijke mediacampagne voeren via diverse sociale media kanalen met een persoonlijke videoboodschap. Diegene met de meeste stemmen mag zichzelf Brabants Beste Secretaresse 2012 noemen. De winnares zal op verrassende wijze tijdens de nationale secretaresse dag in het bijzijn van alle genomineerden flink in het zonnetje gezet worden bij Pullman Eindhoven Cocagne!
Petra maakt hiermee kans op de eervolle titel wint ‘Brabants Beste Secretaresse 2012’ maar ook nog een weekendje bubbelen in een privé jacuzzi, een maatpak, een overnachting inclusief ontbijt voor 2 personen bij Pullman Eindhoven Cocagne, een beauty-arrangement bij het BeWell Beauty & Wellness Center, een tijdloos kunstwerk van glas, een colour & styling-workshop en een fles champagne.
Zo heeft Petra SocialMedia ingeschakeld en zal via Twitter, LinkedIN en diverse andere media en communicatiemogelijkheden proberen om de nodige stemmen bij elkaar te krijgen. Wij dragen daar graag een steentje aan bij.
Dus stem met z'n allen op Petra van Teeffelen!
(bron: mooiheesch.nl & brabantonderneemt.nl)

Deel dit nieuwsbericht

Tags

secretaresse petrass nominatie brabants beste secretaresse bbs 2012