Solid-Web

Internetbureau: websoftware - webapplicaties - websites - webwinkels

Partner netwerk

Prefered partner netwerk

Solid-Web werkt graag regionaal samen met ondernemers uit de regio AS50.
Deze geselecteerde partners hebben allen zo hun eigen expertise en specialisme en vullen hiermee de diensten van Solid-Web prima aan.
Hieronder tonen we graag onze ondersteunende prefered partners:


ACTV8 NetworksACTV8 Networks
biedt netwerkbeheer, CLOUD oplossingen waaronder Office 365 en MaaS360 (MDM), PlugWise energiebeheer, Managed Services en meer wat na te lezen is via ACTV8 Networks


CyronCYRON
levert pandreclame, autobelettering, printen, plotten, kopiëren van klein- en grootformaat, digitaliseren, bouwtekeningen, kleurenposters, huisstijldragers, ontwerp en aankleding voor beurzen, fotografie, werkkleding en T-shirts bedrukken. Check: Cyron


Kracht van drieKrachtvandrie
bedenkt, maakt en regelt. U wilt uw organisatie, product of dienst promoten? Krachtvandrie helpt u, als uw compagnon in communicatie en creativiteit. Onderscheidend en toegankelijk, als lid van een sterk netwerk van mensen die in hun specialisme creatief en betrokken zijn. Lees meer op: Krachtvandrie


PetrAssPetrAss
is gespecialiseerd in projectondersteuning en het voeren van secretariaten. Eigenaar en spil van het bureau is Petra van Teeffelen die met een vraaggestuurde aanpak maatwerk als resultaat levert. Daarbij opereert PetrAss vooral op de achtergrond, maar absoluut niet onzichtbaar. Petra van Teeffelen is overigens "Brabants Beste Secretaresse 2012"!


RoestvrijTaalRoestvrijTaal
schrijft, herschrijft en corrigeert uw teksten. Van brochureteksten, direct mailings en webteksten tot nieuwsbrieven, personeelsbladen en (klant)correspondentie. Het schrijven en verspreiden van persberichten is een van onze specialismen. Check: RoestvrijTaal.


van Berkel Sociaalvan Berkel Sociaal
Rob van Berkel. Gedreven in fotografie en beeldende online (socialmedia)marketing.
Op een ongedwongen en creatieve manier zoeken naar mogelijkheden. Samen naar kansen kijken om af te wijken van de standaard. Samen de visual content strategie bepalen. Visuele beelden die opvallen, en die op elk socialmediakanaal of website te gebruiken zijn. Visual content die je onderscheidt van de concurrentie.
​Check: van Berkel Sociaal.


Ook preferd partner worden?
Indien u een bij ons passende en aanvullende dienst levert en u wil met uw onderneming graag worden opgenomen in ons partner netwerk, neem dan contact op. Voorwaarde is dat u gevestigd bent binnen de regio AS50.